Behandlinger

Darphin

Frédérique Institut de Beauté har valgt Darphin som en av sine hovedproduktserier. Filosofien til produktene stemmer overens med vår opplevelse av hvordan huden fungerer, og kombinasjonen av rens og næringsstoffer som produktene gir til huden, gir igjen resultater for våre kunder. Vi tilbyr Darphin ansiktsbehandlinger og tilpasser behandlingen til ditt personlige behov.

Darphins 3D program – en unik hudpleiefilosofi.

Darphins unike 3D program består av 3 komplimenterende produkter søm tilfører forskjellige former for næring og tilfredstiller dine hudpleiebehov.

1. SERUM
Intensiv målrettet pleie som reparer og behandler i dybden.
2. AROMA CARE
En sammensettning av spesialtilpassede essensielle oljer simulerer hudens naturlige beskyttelse og ballanserer hudens microflora. Oljene tilfører energi til hudcellene og fjerner avfallstoffer – detox.
3. KREM
Spesialtilpasset til hudtyper, beskytter, pleier og tilfører næringstoffer.

VELVÆRE
Darphin vet at kvinner ikke bare er opptatt av hvordan de ser ut, men også hvordan de føler seg. Forskning av Darphins produkter er derfor dedikert til kvinners velvære ved kun å tilby kun de beste ingrediensene fra planteekstrakter og aromatiske oljer. Å påføre produktene er i seg selv en sanselig opplevelse.

 

Guinot – teknisk og effektiv hudpleie.

Hydradermie – Det beste innen hudpleie.
Hydradermie er eksklusiv hudpleie. I løpet av 1 og en halv time med avslappende velbehag blir huden fornyet. Behandlingen starter med rens- peeling og damp med etterfølgende utrensning etter behov. Så påføres spesialtilpassede geler som ved hjelp av Ionisering sluses dypt med i huden. Dette etterfølges av en oksygenbehandling
som gjør huden strålende klar. Det aller beste resultatet for du ved å gjenta denne behandlingen en gang hver måned.

Hydradermie Lift -Høyteknologisk Liftingbehandling
Enoppstrammende behandling som i tilegg til å behandle og styrke huden, strammer opp trekkene i dybden ved hjelp avmuskelstimulering. Etter utrensing jobber vi direkte på stimulering av huden lymfe for å klargjøre for stimulering ca 10 minutter. Så bruker vi spesial- elektroder som aktiviserer ansiktets muskler og får dem til”å trene” hurtige muskelkontraksjoner strammer opp ansiktet og gir synlige resultater alt
etter første behandling. Hydradermie Lift egner seg godt som kurbehandling- fra 6 til 12 behandlinger 1 til 2 ganger i uken. Man kan også ta en spesifikk øye lift kur. Liftbehandlingen kan også kombineres med en klassisk Hydradermie.

Beauté Neuve – Ny hud med fruktsyrer.
Huden består av flere hudcelle lag. De øverste lagene er ofte tørre, dette gjør at huden mister sin glans og fremstår som gusten og sliten. Beauté Neuve dobbel peeling fjerner skånsomt de døde hudcellene. Peel in gelen trenger inn mellom de døde hudcellene og fjerner binneleddet mellom dem- peel out moussen skånsomt
eliminerer dem. Behandlingen fortsetter med massasje med aktive ingredienser og avsluttes med en deilig maske med forsterket vitamin C.
Vi ambefaler denne behandlingen som kur 3 ganger i gang i uken – og viser til veldig gode resultater både på acne og pigmentforandringer.